Web Design Services

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de belangrijkste zaken voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Google hecht zelf erg veel waarde aan het aantal links wat naar je website gaat. 

Google ziet een link als een stem naar een website. Hoe meer stemmen je krijgt van externe websites, des te belangrijker vindt Google jouw website. Het is wel belangrijk te kijken naar de kwaliteit van de links als je bezig bent met linkbuilding. Hoe beter de kwaliteit van de link, hoe hoger je komt te staan in Google. Slechte links kunnen er zelfs voor zorgen dat je lager komt te staan in de organische resultaten (gratis advertenties).

Linkbuilding

Kwalitatieve linkbuilding

Bij linkbuilding wordt er gekeken of de betreffende website waar de link vandaan komt past bij het onderwerp waarnaar gelinkt word.  Als je bijvoorbeeld auto's verkoopt en je krijgt een link van een dierenwinkel, is dit geen toegevoegde waarde voor jouw website. Daarnaast is de autoriteit van de website belangrijk waarvan gelinkt wordt. (dit betekent of de website ook veel links ontvangt).

Natuurlijk linkprofiel

Het is belangrijk dat je een natuurlijk linkprofiel hebt. Google is tegen het ruilen en kopen van links. Indien Google er achter komt dat je links gekocht hebt, kun je hiervoor een penalty krijgen. Daarom is het belangrijk dat je goed oplet hoe je je links genereert en uitvoert. Indien je het niet op de juiste manier uitvoert, kunnen je resultaten drastisch minder worden.  

Vertel ons over je project.

Laat ons je helpen met het groeien van je online vindbaarheid!

Totaal Online Marketing. Je bedrijf waar je je online activiteiten kunt uitbesteden tegen een relatief laag bedrag. Ben je klaar om te beginnen?

Meningen van klanten

Bekijk alle meningen