Web Design Services

Website maken

Wilt u een website laten maken? Wilt u uw verouderde website verbeteren? Presteert uw website niet naar uw verwachtingen? Bent u net gestart met een eigen bedrijf en heeft u er een website voor nodig? Met zulke vragen kunnen wij u helpen.

 

Uw klanten zullen u niet een tweede kans online geven. 

In een digitale wereld, waar veel concurrenten actief in zijn, is de eerste indruk met een uitstekende website de sleutel tot succes. Bezoekers nemen sneller af van een website die eenvoudig gebruiken en aantrekkelijk te gebruiken is. Laat ons u helpen met het ontwerpen van een website die snel en toegankelijk is. 

 

Een website die past bij uw eisen.

Duidelijk en snelle website.

Responsive design

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de punten die belangrijk zijn voor het maken van een website. De websites die wij opleveren zijn technisch geoptimaliseerd om goed vindbaar te zijn in Google. Het aanpassen van de website kunt u eenvoudig zelf doen. Hierover krijgt u uitleg. Voor eventuele vragen kunt u ons bellen. Ook is het mogelijk om voor 25 euro per maand dit uit te besteden aan ons. Indien er aanpassingen gedaan moeten worden zullen wij dit dan voor u doen.

Wij kunnen ook er voor zorgen dat u nog beter vindbaar bent. Dit kan door middel van Social Media, Zoekmachine optimalisatie (SEO) of Zoekmachine Adverteren (SEA). U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor overige vragen kunt u ons bellen op 06-27380412.

 

 

Elk project heeft zijn eigen doelen, doelgroep en kansen. Wij streven naar een duidelijke communicatie en het beste resultaat!

Vertel ons over uw project.

Laat ons u helpen met het groeien van uw online vindbaarheid!

 

Totaal Online Marketing. Uw bedrijf waar u uw online activiteiten kunt uitbesteden tegen een relatief laag bedrag. Bent u klaar om te beginnen?

Meningen van klanten

Zie alle meningen