Web Design Services

Een snellere website en een hogere Google Pagespeed Score

 

Heb je een trage website of een lagere Google Pagespeed Score en wil je dit verbeteren? Hiermee kunnen wij jouw helpen

Snellere website en hogere Google Pagespeed  Score voor Wordpress

Snelheid en gebruikservaring zijn erg belangrijk voor uw website. Deze twee factoren hebben niet alleen invloed op uw positie in Google, maar deze zorgen ook voor een hogere conversie. Bij Amazon bijvoorbeeld, steeg de conversie met 1% door slechts de website 0,1 seconde sneller te maken. Google PageSpeed Insights van Google geeft inzicht op welke punten een website verbetert kan worden. 

 

 

Hogere conversie door snellere website

Gebruikvriendelijke en snelle website.

Hogere Google Pagespeed Insights

Dagen lang zelf proberen

 

Ik heb meerdere websites in mijn beheer, zoals https://advocatenkantoorzoeken.nl/. Dit was een zwaar thema, met een erg lange Pagespeed Score. (dit kan je zien in de afbeeldingen hiernaast). Dagen lang ben ik bezig geweest om mijn website sneller te maken, ik wilde onder de 2 seconde, en om een hogere Speedscore te krijgen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het uit te besteden. 

Binnen 1 dag opgelost

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het uit te besteden en nu is mijn website erg snel en heeft het een GoogleSpeed Insights score van 100/100! (zie afbeeldingen hiernaast). Achteraf gezien had ik het gelijk moeten uitbesteden, in plaats van het dagen lang zelf te proberen. Hierna wilde ik toch graag weten hoe het moest en ben ik mij er in gaan verdiepen. Inmiddels ben ik zo ver dat ik het nu als dienst kan aanbieden aan u!

Score van 100/100

Helaas is het niet mogelijk dat alle thema's/websites een score van 100/100 halen. Dit is namelijk afhankelijk van het thema/widget en de gebruikte plugins. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om browser caching te gebruiken voor externe bronnen op de website.  Ik zeg niet dat het bij jou wel of niet mogelijk is, maar ik kan er het maximale uithalen.

 

Ik wil ook een Google PageSpeed geoptimaliseerde website

 

Wil jij ook een snelle website met een goede Google PageSpeed Score? Laat dan jouw url achter via onderstaand formulier. Ik ga dan je website beoordelen en kijken of ik deze kan verbeteren. Na akkoord kan ik jouw website verbeteren.

 

Wil je dit uitbesteden aan ons? Er is nu een speciale actie. Van €249,00 voor €199,00.

Vertel ons over uw project.

Laat ons u helpen met het groeien van uw online vindbaarheid!

 

Totaal Online Marketing. Uw bedrijf waar u uw online activiteiten kunt uitbesteden tegen een relatief laag bedrag. Bent u klaar om te beginnen?

Meningen van klanten

Zie alle meningen