Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, wat ook Search Engine Optimization (SEO) wordt genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. De organische resultaten zijn de gratis advertenties van Google.

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat uit het volgende: zoekwoordenanalyse, nulmeting, technische optimalisatie, tekstuele optimalisatie, linkbuilding en een maandelijkse rapportage. 

 

Zoekwoorden  analyse

Hierbij wordt er gekeken waarnaar het meest gezocht wordt binnen uw branche, wat de concurrentie is per zoekwoord en welke zoekwoorden de meeste conversie opleveren. 

Nulmeting

Met de nulmeting wordt er gekeken op welke positie je nu staat met de zoekwoorden die uit de zoekwoordenanalyse komen . Zo kunnen wij en jij zelf zien wat de resultaten zijn van onze inspanningen.

Technische optimalisatie

We bekijken of we je site technisch kunnen verbeteren. Door nieuwere technieken wordt je website beter geïndexeerd door Google en kunnen we je site beter optimaliseren voor specifieke zoekwoorden.

Tekstuele optimalisatie

Ons team schrijft geoptimaliseerde en overtuigende teksten waardoor je goed vindbaar bent in Google en wat daarnaast ook prettig te lezen is voor de bezoeker. 

Link Building

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Hoe meer kwalitatieve websites naar je linken, hoe beter je gevonden wordt. Wij zorgen er voor dat andere websites naar je linken.

Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je een rapportage waarin je kunt zien hoe je website scoort op de gekozen zoekwoorden en wat de gevolgen zijn voor het aantal bezoekers en conversies. 

Vertel ons over je project.

Laat ons je helpen met het groeien van je online vindbaarheid!

Totaal Online Marketing. Je bedrijf waar je je online activiteiten kunt uitbesteden tegen een relatief laag bedrag. Ben je klaar om te beginnen?

Meningen van klanten

Bekijk alle meningen