Klanten reviews

Wij zijn zelf trots op de service die wij bieden een klant. Bij ons staat de klant centraal. In samenwerking met de klant zorgen wij voor een online succes. Wij proberen de kwaliteit van ons bureau te waarborgen en de dienstverlening te geven die ze verdienen.

"We hebben gekeken naar een heleboel SEO oplossingen, maar deze jongens waren altijd de duidelijke favoriet. Ze hebben de juiste strategie en ze zijn geweldig om mee samen te werken."
avatar-2
Hans Rinck
Eigenaar Rinkel BV
"We hebben een constante stroom van nieuwe leads dankzij dit verbazingwekkend online marketing bureau. Ze gaven ons leads die wij zelf om moesten zetten naar klanten. "
avatar-5
Arno
Sales
"Dit ongelooflijke team is er in geslaagd om niet alleen ons goede posities op Google te geven, maar ze hielden ons daar ook! Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden. "
Hans Rinck
Iza Kalle
Quality Realty Service
"Dit hardwerkende team zorgt voor een consistente stroom van nieuwe leads, die wij zelf omzetten in klanten. Een heel fijn manier om klanten te werven.
Esmee Kole
Naomi Kloetina
Sales manager webshop
Ik had een slechte ervaring met een online marketingbureau, waardoor ik geen vertrouwen meer had om weer met een online marketing bureau samen te werken. Met Totaal Online Marketing was dit anders. Fijne samenwerking en prima resultaten.
Lucy Vermeulen
Kleding Webshop
"Ik heb enkele maanden met dit bureau gewerkt, maar ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen. Hun support is uitstekend en ze hebben al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb gewerkt met veel SEO bedrijven, maar geen van hen is vergelijkbaar met dit bureau. "
Marij van Leijsen
Eigenaar Beter voor je lijf
"Na een aantal keer zelf te hebben geprobeerd om online vindbaar te zijn, hebben wij er voor gekozen om het toch uit te besteden. Uiteindelijk was dit een zeer goede keuze. Samenwerking met  Totaal Online Marketing was zeer aangenaam."  
Chris Emen
Directeur vloeren
"Positie in Google en het aantal bezoekers is aanzienlijk verbeterd na een aantal maanden samenwerken met "Totaal Online Marketing". Indien wij vragen of opmerkingen hadden, werden deze gelijk beantwoord of aangepast."
Esmee Kole
Esmee Kole
Marketeer bij Ekoligs