Full-service online marketing bureau

Wij zijn een online marketing bureau dat alle marketingactiviteiten wil overnemen van bedrijven. Dit doen wij door goed te luisteren naar de klant, duidelijke afspraken te maken en het bedrijf grondig te bestuderen. 

Social Media Marketing (Facebook)

Via Facebook adverteren kunt u gemakkelijk specifieke doelgroepen bereiken. U kunt zich bijvoorbeeld richten op demografische kenmerken, interessegebieden, merken met "vind-ik-leuk" of andere eigenschappen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, wat ook Search Engine Optimization (SEO) wordt genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. De organische resultaten zijn de gratis advertenties van Google.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Door te adverteren in Google staat u boven de organische resultaten (SEO). Bij google adverteren (SEA) betaalt u alleen als een bezoeker op uw advertentie klikt om naar uw website te gaan.

Email Marketing

E-mail marketing is een belangrijk onderdeel bij online marketing. Dit komt omdat e-mail marketing een goedkope manier is om meer omzet te behalen uit bestaande klanten. Uit onderzoek is gebleken dat de conversie van e-mail hoger is dan de andere online marketing kanalen. 

Vergelijkingssites

Door aan te sluiten bij onze vergelijkingssites krijgt u direct informatie over potentiële klanten. Het is ook mogelijk om samen met andere bedrijven uit uw branche een eigen vergelijkingsssite op te richten. 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zorgt er voor dat er daadwerkelijk meer bezoekers omgezet worden naar klanten. Als het aantal klanten per honderd bezoekers stijgt, verhoogt dit automatisch uw omzet. 

Google Maps Optimlisatie

Het optimaliseren van Google Maps. Google Maps zorgt voor een succesvolle locale vindbaarheid van uw website.

Custom Website Design

Ons team maakt een website zoals u het voor ogen hebt. Wij kunnen uw website bouwen, verbeteren en beheren. 

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de belangrijkste zaken van zoekmachine optimalisatie (SEO). Google hecht zelf erg veel waarde aan het aantal links wat naar een website gaat.  

Onze klanten

Lees alle meningen