Online marketing bureau voor lokale online marketing

No Comments

Misschien heeft u het idee dat online marketing niets voor uw onderneming is omdat u slechts lokaal of regionaal actief bent. Dan wordt het hoog tijd dat u dit idee bijstelt want niets is minder waar. Het wereldwijde web is ook voor lokale ondernemers interessant. Er liggen grote kansen om meer bezoekers op uw website te krijgen als u met een online marketing bureau in zee gaat. Online marketing bureau HV Media is een specialist in lokale zoekmachine optimalisatie en zorgt ervoor dat u lokaal gevonden wordt. Wist u dat 97% van de gebruikers van een zoekmachine op zoek is naar lokale bedrijven? Hoog tijd dat uw bedrijf goed vindbaar is in Google dus! Lokale online marketing gaat niet alleen over de vindbaarheid op zoekwoorden met een plaatsnaam maar er spelen meer factoren mee. Online marketing bureau HV Media helpt u graag om als bedrijf zelf bepaalde stappen te zetten die eraan bijdragen dat uw onderneming lokaal beter wordt gevonden. 

Tips om lokaal goed gevonden te worden

Claim uw bedrijf bij Google Mijn Bedrijf, zo luidt de eerste tip om beter vindbaar te zijn. Op deze manier heeft Google alle informatie over uw bedrijf zoals contactgegevens, openingstijden en de branche. Dit kan een prachtig platform zijn om uw onderneming op te laten vallen. Bovendien wordt uw onderneming ook goed weergegeven in Google Maps. Werk aan uw populariteit, is de tweede tip. U kunt uw onderneming op talloze sites gratis laten vermelden en met de plaats erbij zal dit grote invloed hebben op de lokale zoekresultaten. De derde tip heeft te maken met de lokale nieuws websites die elk dorp of regio heeft. Maak daar gebruik van! Google waardeert nieuws websites om hun grote schat aan lokale informatie. Profiteer daarvan! Plaats persberichten of plaats een advertentie. De kosten zijn vaak laag, maar het effect is groot!

Lokaal beter gevonden worden

Als u lokaal beter gevonden wilt worden in Google dan kan online marketing bureau HV Media veel voor u betekenen. Dit bureau is dé lokale SEO specialist. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Lokale zoekmachine optimalisatie is goedkoper en effectiever dan landelijke optimalisatie. Er is nog een wereld te winnen voor lokale ondernemers als zij hun online kansen beter gaan benutten. Het is niet zinvol om als lokale speler te investeren op landelijke zoekwoorden zodat u bovenaan in Google komt. Ten eerste kost dat veel tijd en geld en ten tweede bereikt u slechts een klein deel van u doelgroep. Lokale zoekmachine optimalisatie zet mensen uit uw omgeving op het spoor van uw onderneming. Denk niet te snel dat dit alleen interessant is voor horeca bedrijven, dit is ook een interessante ontwikkeling voor alle bedrijven die het moeten hebben van de regio. 

Meer blogs

Leave a Comment