De 4 voordelen van webhosting door mijn.host

No Comments

Als ondernemer zal je meestal direct beginnen met het maken van een eigen website. Tegenwoordig vind je de meeste klanten online. Als mensen op zoek zijn naar een specifieke dienst of een bepaald product, zullen ze dit direct invoeren in een zoekmachine. Zo komen ze uit bij verschillende bedrijven en worden er klanten binnengehaald. Als nieuw bedrijf is het dan ook belangrijk om te investeren in een goedlopende website. Hierbij is de webhosting van essentieel belang. Hierbij wordt de website op een centrale server gezet en zal de IT-dienstverlener ervoor zorgen dat deze altijd toegankelijk is. Daarnaast wordt de website beschermd tegen hackers of andere invloeden van buitenaf. Het vinden van de juiste hosting is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig zijn er genoeg kwalitatieve bedrijven die fijne diensten verlenen aan elk beginnend ondernemer. Een goed voorbeeld daarvan is mijn.host. Zij bieden scherpe tarieven en bijzondere diensten om elke ondernemer tevreden te stellen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen hosting

Scherpe tarieven

Als beginnend ondernemer is het belangrijk om letterlijk op de kleintjes te letten. Je wilt niet te veel uitgeven aan een webhosting als je nog niet zeker weet hoe je bedrijf gaat lopen. Bij mijn.host is het abonnement maandelijks opzegbaar en profiteer je van zeer scherpe tarieven. Hierdoor blijft het ook aantrekkelijk voor de beginnend ondernemer om een eigen website te starten.

Keuze uit meer dan 300 apps

Bij de scherpe maandelijkse tarieven, vanaf slechts € 1,99 per maand, ontvang je tevens toegang tot meer dan 300 apps! Deze zijn gratis inbegrepen en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd. Dit is ideaal voor ondernemers die graag gebruik maken van WordPress om hun website mee te onderbouwen.

wordpress

Kies voor hosting met CloudLinux

Steeds meer mensen maken gebruik van hosting met CloudLinux. Dat is ook niet zo vreemd, aangezien deze manier van webhosting ontzettend veel voordelen voor de gebruiker én potentiële klanten oplevert. Bij deze webhosting ben je altijd verzekerd van een goed werkende website of webshop, zelfs als er sprake is van piekbelastingen of een slecht gebouwde site. Hierdoor kun je altijd rekenen op de hoogst haalbare graad van betrouwbaarheid. Daarnaast wordt ook de beveiliging van je website of webshop verhoogd door het gebruik van CloudLinux. Bovendien profiteer je ook nog van de mogelijkheid om je statistieken nauw in de gaten te houden. Zo weet je precies hoe de website loopt en wat er nog nodig is om jouw website gereed te maken voor het grote publiek. Met stabiliteit, beveiliging en betrouwbaarheid raakt CloudLinux alle vlakken die wij als ondernemer zo belangrijk vinden.

Veel extra opties inbegrepen

Vaak moet je voor hosting een gigantisch bedrag per maand betalen en ontvang je daarnaast ook nog eens niets extra’s. Dit kan ontzettend frustrerend zijn als ondernemer. Het enige wat je wilt, is het vinden van een betrouwbare server om jouw website op te plaatsen. Bij mijn.host ontvang je naast de gewone hosting ook nog eens talloze extraatjes, zoals malware scanners en PHP selectors en alles is inbegrepen bij de maandlasten. Zo beschik je over alle tools om

Meer blogs

No Comments

Meest recente berichten

Leave a Comment