Je website laten maken

No Comments

Wil je voor jouw onderneming een nieuwe website laten maken? Maar weet je niet waar je terecht kan? Neem dan eens een kijkje bij Best4u. Zij zorgen voor de hosting van de website, ze maken een ontwerp en zorgen dat je website online komt te staan. Wil je naast je website bijvoorbeeld ook een webshop? Dat kan ook geregeld worden bij Best4u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dat vertellen wij je graag!

website maken

De pakketten van Best4u

Bij Best4u kun je gebruik maken van verschillende pakketten. Er zijn drie pakketten waaruit gekozen kan worden. Ten eerste kun je kiezen uit een SEO Design Website, waarbij je bedient wordt met ontwikkelde WordPress thema’s, een website in je huisstijl, volledige focus op de indexeerbaarheid in Google, support van WordPress specialisten en de website staat binnen twee weken online. Daarnaast kun je kiezen voor een SEO MKB Maatwerk website, dit pakket wordt aangevuld met de service om de doelen van jouw bedrijf te realiseren. Ten slotte heb je de keuze voor een SEO Custom MKB+ website, waarbij er geen limiet is qua functionaliteitn of design. Wanneer alles mogelijk is, kunnen we alles uit de kast halen voor jouw bedrijf!

De voordelen

Wil je een website laten maken bij Best4u? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo heb je onbeperkt support. Mocht er wat misgaan met de website of je hebt gewoon vraag, dan kun je altijd bij Best4u terecht. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een persoonlijke WordPress uitleg. Mocht je nog niet bekend zijn met het CMS, dan helpen zij je graag verder. Hierdoor kan iedereen aan de slag met hun eigen persoonlijke website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hier kun je invullen wat je wensen zijn en waar Best4u je mee kan helpen. Aan de hand hiervan kan het team aan de slag voor een passend advies. Wil je liever persoonlijk advies? De adviseurs van Best4u gaan graag met jou in gesprek om jouw verwachtingen en wensen te bespreken. En dat allemaal vrijblijvend! Benieuwd? Vraag dan snel een offerte aan!

mogelijkheden website laten maken

Meer blogs

No Comments

Meest recente berichten

Leave a Comment