zoekmachine-marketing-seo-bureau

No Comments

De term SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie, ofwel het optimaliseren van uw website om de positie van uw website in zoekmachines als Google te verbeteren. Hoewel steeds meer ondernemers de meerwaarde van SEO inzien, zijn er ook nog altijd veel ondernemers die een website (laten) ontwikkelen zonder rekening te houden met de kracht van SEO. Op deze

pagina leest u waarom dit niet verstandig is.

SEO: de cijfers

Ongeveer 90 procent van de Nederlanders is actief op het internet en maakt hierbij regelmatig gebruik van Google. Door goed vindbaar te zijn in deze zoekmachine, kunt u dit grote deel van de Nederlandse bevolking gemakkelijker bereiken. Daarnaast is niet alleen 90 procent actief op Google, maar koopt 75 procent van de Nederlanders regelmatig producten of diensten, die men via Google heeft gevonden. Door te investeren in SEO bij het ontwikkelen van uw website, zorgt u ervoor dat dit grote deel van de Nederlanders ook op uw website terecht komt om aankopen te doen.

Laat uw website maken door een professional

Om ervoor te zorgen dat uw website hoger in Google komt, dient u specifieke kennis en vaardigheden in huis te hebben. Daarom wordt aangeraden om bij het zoeken van een webbureau voor het bouwen van uw website alleen op zoek te gaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van SEO-technische websites. Door uw website door een gespecialiseerd bedrijf te laten maken, weet u namelijk zeker dat uw website een aantrekkelijke positie in Google krijgt en dat u kunt profiteren van de aantrekkelijke cijfers in bovenstaande alinea’s.

Meer blogs

Leave a Comment